Μεσιτεία

Πώληση

Προωθούμε το ακίνητό σας στους κατάλληλους υποψήφιους αγοραστές, χρησιμοποιώντας τα πλέον σύγχρονα μέσα (διαδικτυακές πλατφόρμες) καθώς και το υπάρχον και συνεχώς αυξανόμενο πελατολόγιο μας στην Ελλάδα και το εξωτερικό.

Πραγματοποιούμε επαγγελματική φωτογράφιση στο ακίνητό σας ώστε να το αναδείξουμε με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Σας ενημερώνουμε για τις τάσεις της αγοράς σχετικά με τη διαμόρφωση της τιμής πώλησης με σκοπό την προσέλκυση περισσότερων επενδυτών και ταυτόχρονα διασφαλίζουμε ότι το ακίνητό σας θα πωληθεί στην καλύτερη δυνατή τιμή.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να προωθήσουμε άμεσα το ακίνητο σας.


Ενοικίαση

Χρησιμοποιώντας σύγχρονα μέσα και τεχνολογίες (φωτογράφιση, ανάρτηση σε διαδικτυακές πλατφόρμες και άλλα), σας παρέχουμε υπηρεσίες προώθησης ακινήτου υψηλών προδιαγραφών.

Με εχεμύθεια και ασφάλεια οργανώνουμε τις υποδείξεις, διευκολύνουμε την επικοινωνία και την διαπραγμάτευση με στόχο την καλύτερη τελική συμφωνία.

Ελέγχουμε ενδελεχώς και αξιολογούμε το προφίλ των υποψηφίων ενοικιαστών προκειμένου να διασφαλίσουμε την εύρυθμη καταβολή ενοικίων.

Συντάσσουμε μισθωτήριο με αναλυτικούς όρους μίσθωσης και σε συνεργασία με τον λογιστή σας αυτό υποβάλλεται στο ηλεκτρονικό σύστημα εγκαίρως.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε τον επόμενο σας ενοικιαστή.


Αγορά

Αν αναζητάτε ακίνητο, τότε συζητώντας μαζί σας διεξοδικά, αναγνωρίζουμε από κοινού τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που σας ενδιαφέρουν και προτείνουμε κατάλληλα ακίνητα, χωρίς να σπαταλάμε το χρόνο σας σε άσκοπες υποδείξεις.

Λαμβάνοντας υπόψη τον σκοπό της αγοράς (επένδυση, κατοικία ή επαγγελματική χρήση) βρίσκουμε το ακίνητο με τις καλύτερες προοπτικές απόδοσης.

Επικοινωνήστε μαζί μας για να βρούμε το επόμενο σας ακίνητο.

Επικοινωνία
APOLLO HOME Real Estate

Ωράριο λειτουργίας Γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 19:00
Σάββατο και Κυριακή: Κλειστό
Ξενοφώντος 10-12, Αθήνα 10557
2103315305 6972242005
info@apollohome.gr

Loading...