Διαχείριση Ακινήτου

Είσπραξη Ενοικίων

Αναλαμβάνουμε την έγκαιρη είσπραξη των ενοικίων που αφορούν το ακίνητό σας. Χρησιμοποιώντας ειδικά σχεδιασμένο μηχανισμό διαχείρισης καταθέσεων, είμαστε σε θέση να ενημερώνουμε μέσω sms και email τους ενοικιαστές και ιδιοκτήτες σχετικά με τις καταβολές μισθωμάτων. Στην δυσάρεστη περίπτωση ανείσπρακτων εισοδημάτων, αφενός κινητοποιούμε νομική διαδικασία διεκδίκησής τους, αφετέρου φροντίζουμε να εξαιρεθούν από την φορολογική δήλωση του ιδιοκτήτη.


Διαχείριση Δαπανών

Καθόλη τη διάρκεια της διαχείρισης τηρούνται, καταγράφονται και αποπληρώνονται κατόπιν εντολής σας, όλες οι τακτικές δαπάνες του ακινήτου (κοινόχρηστα, λογαριασμοί, φόροι κλπ) καθώς και τα τυχόν έκτακτα έξοδα αυτών (επισκευές, ανακαινίσεις κλπ). Όλα τα έγγραφα και αποδείξεις ταξινομούνται και φυλάσσονται με ασφάλεια.


Επιθεωρήσεις

Παρακολουθούμε την κατάσταση του ακινήτου σας με τακτικές επιθεωρήσεις αλλά και έκτακτους ελέγχους σε περίπτωση ανάγκης (σφοδρές καταιγίδες, παγετούς κλπ.). Επικοινωνούμε με τους ενοικιαστές και επιβλέπουμε την σωστή χρήση και συντήρηση του ακινήτου. Αποστέλλουμε τακτικές αναφορές στους ιδιοκτήτες με αναλυτική περιγραφή της κατάστασης του ακινήτου και επιλογές επίλυσης τυχόν προβλημάτων.


Συντήρηση & Ανακαίνιση

Για την έγκαιρη και τεχνικά άρτια συντήρηση του ακινήτου σας, αναθέτουμε τις εκάστοτε εργασίες σε συνεργαζόμενους εξειδικευμένους τεχνικούς στις καλύτερες τιμές υπό την συνεχή επίβλεψή μας. Αναλαμβάνουμε την πλήρη ή μερική ανακαίνιση του ακινήτου, σε συνεργασία με έμπειρα συνεργεία με υψηλών προδιαγραφών portofolio, στις πλέον ανταγωνιστικές τιμές της αγοράς. Παρέχουμε τακτικές αναφορές εργασιών και εξόδων, φωτογραφίες και video για την παρακολούθηση της προόδου του έργου.


Νομική Υποστήριξη

Για την ενοικίαση και όλα τα θέματα που άπτονται των ιδιοκτησιακών ζητημάτων, η εταιρία μας είναι σε θέση να σας υποστηρίξει και να απαντήσει όλα σας τα ερωτήματα έχοντας απευθυνθεί σε ένα δίκτυο έμπειρων και εξειδικευμένων δικηγόρων και συμβολαιογράφων. Απορίες σχετικές με διεκδίκηση ανεξόφλητων μισθωμάτων, εξώσεις, σύνταξη ιδιωτικών συμφωνητικών μισθώσεως ακινήτων, επικυρωμένα αντίγραφα υπηρεσιών, τίτλους κτήσης και οποιοδήποτε σχετικό έγγραφο μπορεί να ανακτηθεί κατόπιν αιτήματος σας.


Φοροτεχνικές Υπηρεσίες

Η Apollo Home συνεργάζεται με ομάδα έμπειρων λογιστών η οποία αναλαμβάνει και επιβλέπει όλο το εύρος των φοροτεχνικών εργασιών όπως:

  • Ετήσια Εκπροσώπηση Φορολογουμένου & Έκδοση κωδικών Taxisnet
  • Δήλωση Ακινήτου (Ε9) & ετήσια έκδοση οφειλών ΕΝΦΙΑ
  • Τροποποίηση Μισθωτηρίου, Λύση & Ανανέωση μίσθωσης
  • Δήλωση Εισοδήματος (Ε1) και δήλωση εισοδημάτων από μίσθωση ακινήτου (Ε2).

Διατήρηση Φακέλου Ακινήτου

Εφαρμόζοντας τους κανόνες GDPR σχετικά την προστασία των δεδομένων και με απόλυτη ασφάλεια, διατηρούμε αρχείο με όλα τα απαραίτητα έγγραφα τα οποία συντελούν στην αποτελεσματικότερη διαχείριση του ακινήτου σας (πιστοποιητικά, συμβόλαια, συμφωνητικά, καταστατικά πολυκατοικίας, λογαριασμοί ΔΕΚΟ κ.α.). Παράλληλα φυλάσσονται σε ειδικά διαμορφωμένο χώρο, κλειδιά του ακινήτου σας και παραδίδονται μόνο με υπογεγραμμένη φόρμα. Αρχείο κίνησης κλειδιών διατηρείται επίσης στον φάκελο του ακινήτου.


Εγγυημένο Μίσθωμα

Η Apollo Home παρέχει σε ιδιοκτήτες την επιλογή συμβολαίων υπεκμίσθωσης μακράς διάρκειας, τα οποία ακίνητα εν συνεχεία διαθέτει στην αγορά προς ενοικίαση. Πλεονεκτήματα αυτής της συμφωνίας είναι η έγκαιρη και εγγυημένη πληρωμή ενοικίου, χωρίς μεσιτική αμοιβή, καθώς και η αξιόπιστη διαχείριση του ακινήτου.


Άλλες Υπηρεσίες

Σε συνεργασία με διαπιστευμένους και έμπειρους τεχνικούς, λογιστές και μηχανικούς, αναλαμβάνουμε υπηρεσίες όπως νέες συνδέσεις, μεταβολές ή διακοπές συμβολαίων με Υπηρεσίες Κοινής Ωφέλειας, διόρθωση τετραγωνικών μέτρων για την ΔΕΔΔΗΕ, τροποποίηση και δήλωση ακινήτων στο Κτηματολόγιο, συμμετοχή σε τακτικές και έκτακτες συνελεύσεις πολυκατοικιών και γενικά οποιαδήποτε άλλη σχετική υπηρεσία με το ακίνητό σας.


Επικοινωνήστε μαζί μας για να συζητήσουμε για τις λύσεις διαχείρισης του ακινήτου σας.

Επικοινωνία
APOLLO HOME Real Estate

Ωράριο λειτουργίας Γραφείου:
Δευτέρα έως Παρασκευή: 10:00 – 19:00
Σάββατο και Κυριακή: Κλειστό
Ξενοφώντος 10-12, Αθήνα 10557
2103315305 6972242005
info@apollohome.gr

Loading...